TEGELZETTER ASTEN : Koppens Tegelwerken werkt meestal voor particuliere opdrachtgevers. Badkamers, wc’s, woonkamers en andere ruimtes voorziet hij vakkundig van wand- en vloertegels.

Informeer bij Johan gerust naar wat er allemaal mogelijk is. Denk aan materialen, technieken (zetten in specie of verlijmen), patronen, formaten, hoe schoon te houden, etc.

Ook werkt Johan samen met diverse leveranciers van tegels. Je kunt op je gemak rondkijken in de showrooms van deze leveranciers en zo ideeën opdoen. Bel Johan om te vragen welke leverancier er bij jou in de buurt zit.

JohanKoppens
JohanKoppens
JohanKoppens
JohanKoppens
JohanKoppens22-10 (18)
JohanKoppens22-10 (7)
JohanKoppens22-10 (14)

Testimonials

Op verschillende momenten hebben we een aantal ruimtes in ons huis verbouwd. Dan merk je dat er wel degelijk verschil zit tussen de ene en de andere tegelzetter. Zonder twijfel heeft Johan het beste werk geleverd, het ziet er perfect uit. Hebben we nog eens een tegelklus, dan valt de keuze zeker weten op Johan.

“Johan Koppens heeft in ons nieuwbouwhuis binnen al het tegelwerk verzorgd en buiten ook nog het terras. Dat is echt super gegaan, meer woorden heb ik daar niet voor nodig!”

“Johan werkt erg secuur, heeft goede ideeën en komt zijn afspraken na. Hij heeft prima en netjes werk geleverd bij het betegelen van onze keuken, badkamer, WC en berging.”

“We zijn erg te spreken over Koppens Tegelwerken. Johan heeft echt vakwerk geleverd. Hij betegelde zowel ons terras als onze badkamer. Bij het maken van onze badkamer heeft hij goede suggesties gedaan, zo dacht hij mee over het kleurgebruik bij een nisje. Hij heeft echt oog voor detail en de afwerking is perfect. Onze badkamer ziet er hartstikke strak uit. Daarnaast is Johan ook nog eens een prettig iemand om mee samen te werken.”

“Johan is een uitstekende vakman. Hij heeft bij ons veel tegelwerk gemaakt en dat ziet er allemaal perfect verzorgd uit. Hij betegelde de badkamer, de toilet en ook de keuken. In de keuken hebben we van die grote natuursteen vloertegels, het ziet er superstrak uit. Daarnaast heeft hij buiten ons het buitenterras betegeld. Dat was een lastige klus met tegels van 50 bij 50 centimeter. Vóór Johan hadden al twee andere tegelzetters zich op deze klus stukgebeten. Johan kreeg dat wel perfect voor elkaar. Het fijne van werken met Johan is dat alles steeds in overleg gaat. Dus geen verassingen, maar precies zoals je het wilt hebben en dan met vakmanschap uitgevoerd.”

“Johan heeft bij ons vakwerk afgeleverd. Daarnaast is hij gewoon een prettig mens om mee samen te werken.”


TEGELZETTER ASTEN. All rights reserved 2015
Back to top